woensdag 20 november 2013

Geluk bij een ongeluk

Ik zit nu ruim drie weken zonder Velo en dat is zwaar balen vooral nu het weer zo slecht is.  Kou is nog niet aan de orde maar wel mijn grote kwelgeest regen. Na alles op een rijtje gezet te hebben na de schade taxatie van de 176, inruilprijs, emotionele waarde, en vooral de tijd dat ik zonder moet en dus de bukfiets elke dag weer gebruik wat overigens geen straf is omdat het gelukkig de vollblut is.
Heb ik besloten toch voor een nieuwe te gaan.
Dit betekende oa. dat ik in januari een nieuwe fiets kon hebben en dat de 176 bij velomobiel.nl zodanig geplakt zou worden dat ik de komende maanden veilig kan vetoën.

Nu wil het toeval dat iemand zijn fiets niet wilde afnemen en er dus een fiets per direct beschikbaar is......oranje, met alles erop en eraan, dubbele koplampen 90 mm. trommels etc. etc. bovendien een carbon body dus......een meevaller na al deze ellende.
Zoals het er nu naar uitziet ga ik hem donderdag ophalen en fietsend terug naar Zwaag en daar ben ik erg blij mee gelukkig weer "Velomobiel"  naar het werk met de Q... (weet het nummer nog niet) Gr.Willem

17 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Willem! Soms moeten dingen gaan zoals ze gaan. Alvast heel veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Willem, gefeliciteerd! Nu maar niet meer langs die heg. Veel veilige kilometers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wilco, ja die heg, kom er elke dag twee keer langs he..blijft een rot(onde) en dat heb ik ook bij het weel in Hoorn...altijd weer spannend zien ze me wel of niet, of gaat het recht van de sterkste gelden.

   Verwijderen
 3. Hoi Willem, op de eerste plaats gefeliciteerd met je nieuwe oranje bolide, dat ophalen is dat dus morgen donderdag de 21e ?????? Hoe vroeg of laat ben jij in Dronten misschien fiets ik wel een stukje mee, ik hoor het wel via mail of telefoon.
  Gr.Pé

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Pe, om 20.00 uur sávonds in Dronten zijn dus.....heb overdag en zaterdag geen tijd wegens heftige onderbemensing

   Verwijderen
  2. Jammer want dat is mij te gek om 's avonds die rit te maken, wees a.u.b. Uiterst voorzichtig op betrekkelijk onbekend terrein, één keer is genoeg geweest en ik weet dat in het water zeker niet aantrekkelijk is, dus voorzichtig.
   Gr.Pé

   Verwijderen
  3. Dank je Pé gaat goed komen hoor.Gr.Willem

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd Willem , een beetje mazzel heeft iedereen nodig.
  Helaas kan ik zo snel geen vrij krijgen dus een escorte van mijn kant zit er niet in , maar veel veilige kilometers gewenst .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik noem dit mazzel hebben. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn geweest, blijkbaar moest het zo zijn. Gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Wim dat voelde echt goed, alleen al het voorstel om mijn 176 deze week op te knappen zodat ik er nog drie maandjes veilig mee kon Veloën was al super maar dit was helemaal een pracht

   Verwijderen
 6. Proficiat Willem! Dan is het toch nog vlug opgelost, en kan je weer lekker velovaren!

  Succes met je nieuwe fiets en groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Hoi Marcel jij ook bedankt voor het medeleven prettig al die berichtjes zo hoor!

   Verwijderen
 8. Oranje boven, oranje boven! ;-)
  Gefelicitieerd. Dat scheelt weer wekenlang wachten en elke dag de VM-orderlijst checken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank je en dan te bedenken dat ik drie weken geleden van deze ontwikkeling niet had durven dromen.

  BeantwoordenVerwijderen