maandag 25 juli 2016

Boek dicht voor Velomobielservice Noord Holland

Na een flinke periode geen klusje meer gehad te hebben wil ik hiermee bekendmaken dat ik per direct met Velomobielservice Noord Holland ben gestopt.

Wat ik al eens eerder heb beweerd: de Velomobielen zijn gewoon te goed en betrouwbaar om er veel werk van te hebben en de sores van elke drie maanden de belastingman betalen om mijn aangiften etc. te regelen hebben het er niet gemakkelijker op gemaakt.
Het kostte mij al een jaar geld bij en daar ben ik niet voor in de weer.

De kleine "vaste"  klantenkring weet mij mogelijk nog te vinden verder zal ik voor zover mogelijk iedere Velonaut blijven helpen en ondersteunen waar ik kan.

Gangbare slijtdelen ketting, cassettes, derailleurs en freewheel, veerpoot delen en lagers voor de Quest, Strada  en banden heb ik nog op voorraad liggen ook gereedschappen zoals sporing-meter voor beide modellen en hulpstukken voor in de wielen-richtsteun.
Ik ga er niet mee lopen leuren, als je wat nodig hebt mail of bel me maar als ik mijn inkoop prijs vang leg ik er niet op toe.

Eenieder voor zover bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen.
Gr.Willem.

9 opmerkingen:

 1. Ik weet dat je Gerrit uit Zaandam o.a. goed geholpen hebt Willem!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Mick ja de klant is altijd nummer 1 he maar het was ook niet uit winstoogmerk oid. alleen maar omdat ik het leuk vind om er mee bezig te zijn en oplossingen voor problemen te bedenken.

   Verwijderen
 2. en beekie uit wormerveer ook!
  erg jammer, wand was erg fijn om bij je terecht te kunnen,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je slechts incidenteel reparaties gaat verrichten vanaf nu, kan je m.i. als hobby zien en dus onbelast.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hè, net nu ik weer wou gaan rijden nadat dat een jaartje of 2 niet kon wegens allerlei medisch geneuzel. ;-)

  Jammer wel, je hebt me altijd goed geholpen. Maar ook heel begrijpelijk. Geld toe leggen op je eigen hobby is OK, maar op die van anderen zou ik ook niet snel doen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha die Bert, ja je moet ook goed lezen he......"Vaste" klantenkring we vinden daar wel een oplossing voor in de hobby sfeer maar ik wil van de belasting consulent af ik ben voor hem/haar in de weer en dat wil ik niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen