zondag 1 januari 2017

Eerste kilometers in 2017, de kop is eraf.

De afgelopen maanden voornamelijk donkere woon<>werk ritten genaakt, de oliebollentocht was voor mij een welkome afwisseling van het dagelijkse stramien ik kon gelukkig een dagje vrij nemen in deze voor mij zo drukke weken.

Afgelopen vrijdag had ik na de kerstborrel mijn werkkleding in de verkleedruimte laten liggen en dit was een goed excuus om er vandaag nog even op uit te trekken om ze op te halen en de  zoetigheden/hartigheden etc. van de laatste weken wat te verbranden.

Ik had besloten om er een wat groter rondje van te maken dus kon na 82km. voldaan en lekker onder de douche stappen het was een beetje mistig, af en toe wat motregen en de kou viel mij mee.

Een sok in de ventilatiepijp, kapje erop en het vizier op een kier, zo was het goed uit te houden als het wat te koud werd, vizier dicht en even boven de 40 gaan rijden en ik was zo weer warm. Heerlijk gereden, het was erg rustig op de weg en de fietspaden mooi ritje.

2 opmerkingen:

 1. Hallo allemaal

  Voor degenen die failliet zijn, Interdit Bancaire, of die projecten en anderen hebben, maak je geen zorgen, want de kredietfinanciering van onze instelling kan helpen met de lening.

  E-mail: info@creditfinance-bank.com
  Rolandgadner@outlook.de
  WhatsApp-nummer: +33784505888
  Website: https://creditfinance-bank.com

  BeantwoordenVerwijderen